Ceyda Bölünmez Çankırı kimdir? AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Konaklı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ceyda Bölünmez Çankırı kimdir? AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Konaklı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı kimdir? Ceyda Bölünmez Çankırı kaç yaşında, nereli? Ceyda Bölünmez Çankırı’nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Ceyda Bölünmez Çankırı’nın vaatleri nedir? AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı’nın hayatı ve biyografisi

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı’nın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ceyda Bölünmez Çankırı Konaklı mı , kimdir? Ceyda Bölünmez Çankırı nereli, kaç yaşında?

CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI KİMDİR?

1978’de Ankara'da doğan Ceyda Bölünmez Çankırı, Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Büro Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinden sonra Akaryakıt ve lojistik sektörlerinde yöneticilik yaptı.

Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardinliler Eğitim Vakfı Kurucu Üyesidir. Dışişleri Komisyonu Üyesi, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısıdır.

Evli ve 2 çocuk annesi olan Ceyda Bölünmez Çankırı, İngilizce bilmektedir.

CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI'NIN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Ceyda Bölünmez Çankırı;

Üçyol, Konak’ta mahalle buluşması gerçekleştirerek “Konak tek, İzmir tek, Türkiye tek!
Biz elimizdekini kıymetini, insanımızın kıymetini çok iyi biliyoruz. Birlikte kazanacağız, beraber yöneteceğiz” dedi.

Kılıçreis Mahallesi, Betonyol, Şükrü Saraçoğlu Caddesi, Hatay Pazaryeri, Murat Reis Mahallesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Küçükyalı Şubesini, Kahramanlar Mahallesi, Altınordu Mahallesi, Faikpaşa Mahallesi, Gültepe, Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Behçet Uz Çocuk Hastanesini ve daha birçok yeri ziyaret eden Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak’ın çocuklarına, gençlerine, yaşlılarına; herkese söz verdi ve Konak’ı daha güzel bir yer haline getireceğine, bütün sorunlara çözüm olacağına da söz verdi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...