Deniz Doğan Kimdir? AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan Gaziemirli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Deniz Doğan Kimdir? AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan Gaziemirli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti İzmir Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan kimdir? Deniz Doğan kaç yaşında, nereli? Deniz Doğan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Deniz Doğan’ın vaatleri nedir? AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Deniz Doğan Gaziemirli mi, kimdir? Deniz Doğan nereli, kaç yaşında?

DENİZ DOĞAN KİMDİR?

1977’de İzmir'in Gaziemir ilçesinde doğan Deniz Doğan, İlköğretim ve lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamlamış ve buradan 1994 yılında mezun olmuştur.
Okuldan mezun olduktan sonra 2000 yılında inşaat mühendisi olarak çalışmaya başlamış olan Doğan, evli ve bir çocuk babasıdır. Parti içinde ise Yerel Yönetimler İl Başkan Yardımcısı olarak görev almaktadır.

DENİZ DOĞAN'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Deniz Doğan, Orman İşletme Müdürü Mehmet Çaprazlı’yı ve kurum personelini ziyaret ederek onların desteklerini istedi ve projelerini anlattı. 
Deniz Doğan, Irmak mahallesi esnafları, Yeşil Mahalle sakinleri, Dokuz Eylül Mahallesi haneleri, Gazi Mahallesi, Atıfbey Mahallesi gibi farklı mahalleleri ve vatandaşları ziyaret ederek onların şikayet, istek ve taleplerini topladı.

Modern Tavla Kulübü, İlçe Gençlik Kolları, Seçim Koordinasyon Merkezi gibi yerleri de ziyaretlerine ekleyen Deniz Doğan daha güzel bir Gaziemir için, gece gündüz ilk günkü heyecanla çok çalışacağına herkesin yanında olacağına, sorunların üstesinden geleceğine söz vererek vaatlerde bulunmuştur.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...