Ercan Akpolat kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Ali Ercan Akpolat aslen nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ercan Akpolat kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Ali Ercan Akpolat aslen nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı Ali Ercan Akpolat kimdir? Ali Ercan Akpolat kaç yaşında, nereli? Ali Ercan Akpolat’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Ali Ercan Akpolat’ın vaatleri nedir? CHP İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı Ali Ercan Akpolat’ın hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı Ali Ercan Akpolat’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ali Ercan Akpolat İstanbul Adalarlı mı, kimdir? Ali Ercan Akpolat nereli, kaç yaşında?

ALİ ERCAN AKPOLAT KİMDİR?

1969’da Büyükada'da dünyaya gelen Ali Ercan Akpolat, İlk, orta ve lise eğitimini Adalar'da tamamladı.  Büyükada'da otel işletmeciliği yapan ve profesyonel balıkçı olan Ali Ercan Akpolat, 3 Yıldız Usta Balıkadam lisansına sahiptir. 18 yaşında SHP ile siyaset hayatına giren ve Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde devam eden Akpolat, Adalar CHP İlçe Başkanlığı, Adalar Belediye Başkan Yardımcılığı ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde yer aldı. CHP Adalar Belediye Başkan adayı Ali Ercan Akpolat, evli ve iki çocuk babasıdır.

ALİ ERCAN AKPOLAT'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında “Hep birlikte başlattığımız zafer yürüyüşümüzü büyük bir kararlılıkla ve inançla 16 milyonu iktidar yaparak sonlandıracağız.. Adalar’da kazanacağız, İstanbul’da kazanacağız, Çok çalışacağız, Çok çalışacağız..” diyerek çıkmış olduğu bu yolda farklı ziyaretler yaparak herkesin görüşlerini, istek ve taleplerini toplayan Akpolat, Adaları daha yaşanabilir bir hale getireceğini ve çok çalışacağını dile getirmiştir. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...