Erol Eroğlu kimdir? AK Parti Balçova Belediye Başkan Adayı Erol Eroğlu Balçovalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erol Eroğlu kimdir? AK Parti Balçova Belediye Başkan Adayı Erol Eroğlu Balçovalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Ankara Balçova Belediye Başkan Adayı Erol Eroğlu kimdir? Erol Eroğlu kaç yaşında, nereli? Erol Erol Eroğlu’nun mevcut mesleği nedir, evli mi? Erol Erol Eroğlu’nun vaatleri nedir? AK Parti Balçova Belediye Başkan Adayı Erol Erol Eroğlu’nun hayatı ve biyografisi

AK Parti Ankara Balçova Belediye Başkan Adayı Erol Eroğlu’nun hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Erol Eroğlu Balçovalı mı, kimdir? Erol Eroğlu nereli, kaç yaşında?

EROL EROĞLU KİMDİR?

1954’te Gümüşhane'de doğan bir iş adamı olan Erol Eroğlu, İzmir Ticaret Odası Meslek Komitesi Başkanlığı görevinde bulunarak iş dünyasında etkili bir rol oynamıştır. 

EROL EROĞLU'NUN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında İnciraltı Gelişim Derneği'ni, Avrasyalı Lider Kadınlar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni, Sakarya Caddesi’ni, Esnaf Odasını ziyaret ederek oradaki vatandaşlarla konuşan ve onların halinden anladığını dile getiren Erol Eroğlu vaatleri için şu sözleri söylemiştir:

“Erol Eroğlu olarak tecrübem, bilgim ve samimiyetimle, Balçova'yı daha yaşanabilir, daha güvenilir ve daha huzurlu bir yer haline getirmeyi amaçlıyorum. Yıllardır edindiğim deneyim ve sevgiyle Balçova'nın dokusunu güçlendirmek istiyorum. Balçova'nın renkli mozaik yapısını bir araya getirecek, herkesin sözünü duyacak ve her yaş grubuna hitap edecek projelerle dolu bir geleceği birlikte inşa etmek için buradayım!”

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...