Esin Köymen kimdir, nereli? CHP) Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen'in hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Esin Köymen kimdir, nereli? CHP) Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen'in hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen kimdir? Esin Köymen kaç yaşında, nereli? Esin Köymen’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Esin Köymen’in vaatleri nedir? CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen’in hayatı ve biyografisi

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Esin Köymen Maltepeli mi, kimdir? Esin Köymen nereli, kaç yaşında?

ESİN KÖYMEN KİMDİR?

Esin Köymen, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükşehir Şubesi Başkanı olarak görev yaptı ve 2020 tarihinde TMMOB Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı için yeniden aday oldu ve kazandı.

ESİN KÖYMEN'İN VAATLERİ

“Kamu, özel sektör ve sivil toplumun iş birliği ile hayata geçen Makina Hangar Projesi; Kartal’da, Maltepe’de ve komşu ilçelerdeki gençlerimizi teknolojiyle ve yeni keşiflerle buluşturacağı için heyecanlıyız.” Diyerek büyük projeleri arasında olan Makina Hangar Projesini söylemiştir. 

“Engelli bireylerin bağımsız olarak hayatını sürdürebileceği, fiziksel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamada önceleneceği bir yerel yönetim modelini oluşturmak sorumluluğumuzdur. Yerel yönetimin her aşamasında eşitlik ilkesini ön planda tutacağız.” Diyerek engelli bireyler için vaatlerini sıralamıştır. 

Cevizli Semt Pazarını ziyaret ederek oradaki Pazar esnafları ve vatandaşlarla sohbetler edip onların sorunlarını dinleyen Esin Köymen onların sorunlarına çözüm olacağını dile getirmiştir. 

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında çalışmalar yapacağını dile getiren Esin Köymen “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Afetlere Karşı Dayanıklı İstanbul Proje Tanıtım Toplantısı'nda halkçı, adil, herkesi kapsayan, şehrimizi dönüştürecek ve ileri taşıyacak projeler tanıtıldı. Kentsel dönüşüm seferberliğimiz rantı değil, insanı esas alan bir yaklaşımla gerçekleşecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, yurttaşlarımızın depreme dayanıklı, sağlıklı ve güvenli konutlarda yaşamalarının önündeki engelleri birlikte aşacağız.” diyerek vaatlerini sıraladı.

Ayrıca genç yaşlı, kadın erkek demeden herkesin yanında olacağının sözünü vermiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...