Eyüp Kaykaç Kimdir? AK Parti Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç Karaburunlu mu, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Eyüp Kaykaç Kimdir? AK Parti Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç Karaburunlu mu, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç kimdir? Eyüp Kaykaç kaç yaşında, nereli? Eyüp Kaykaç’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Eyüp Kaykaç’ın vaatleri nedir? AK Parti Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Eyüp Kaykaç Karaburunlu mu , kimdir? Eyüp Kaykaç nereli, kaç yaşında?

EYÜP KAYKAÇ KİMDİR?

1987’de Malatya’nın Darende ilçesinde doğan Eyüp Kaykaç, İlk ve orta öğrenimini Balıkesir ve İstanbul’da tamamlayarak Kocaeli Üniversitesi Yerel Yönetimler Ön Lisans ve ardından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden ve ayrıca aynı yıl Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünden mezun olarak Lisans eğitimini tamamladı.

Manisa – Selendi ve Bilecik – Pazaryeri İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev üstlendi. 2015-2016 yıllarında Çorum-Uğurludağ Kaymakamı olarak görev yaptı.

ABD’de bir yıl İngilizce eğitimi alarak Büyükelçilik stajını bitirdi ve Amerika Kamu Yönetimi üzerine incelemelerde bulunarak çalışmalar yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

EYÜP KAYKAÇ'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Eyüp Kaykaç, 
Mordoğan mahallesini, Küçükbahçe mahallesini ve birçok mahalleyi ziyaret eden Kaykaç, garibanın her zaman yanında olacağını dile getirmiştir. 

Kaykaç bir röportajında, “ Tapudaki gibi bir hizmet standardı oluşturacağız. Hangi vatandaş evraklarını tamamladığında kaç günde evraklarını alacağını önceden bilecek. En önemli şeffaflığı getireceğimiz kurumsallık getireceğiz dedik, çünkü belediyeler bazen siyasi arenaya dönüyor. Biz buraya kamı ciddiyeti getireceğiz. Türkiye’de birçok belediyenin uyguladığı kiosk sistemi var. Yani halk arasında bilinen şu: Adam pafra bilgisini girdikten sonra imar durumunu da öğrenecek. Biz bu sistemi kurduğumuzda Türkiye’nin neresinde olursanız olun hiçbir belediye çalışanıyla ya da belediye başkanıyla yakın olmaksızın o bilgileri, imar durumunu, imar bilgilerini alacaksınız, bu da emlakçılarımızı ve diğer tüm ilgilenen vatandaşlarımızı rahatlatacak.” Diyerek başkan olacağı taktirde yapacağı büyük projelerden bir tanesini bu şekilde açıklayarak vaatlerini dile getirdi. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...