Fuat Köse kimdir, nereli? CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse'nin hayatı ve biyografisi || Fuat Köse Giresun

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fuat Köse kimdir, nereli? CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse'nin hayatı ve biyografisi || Fuat Köse Giresun

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Belediye Başkan Adayı Fuat Köse kimdir? Fuat Köse kaç yaşında, nereli? Fuat Köse'nin mevcut mesleği nedir, evli mi? Fuat Köse'nin vaatleri nedir? CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse'nin hayatı ve biyografisi

CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse kimdir? Fuat Köse nereli, kaç yaşında?

CHP GİRESUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FUAT KÖSE KİMDİR?

31 Mart 2024 seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Giresun Belediye Başkan Adayı olan Fuat Köse 10 Şubat 1973 tarihinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Giresun’da tamamladıktan sonra Erciyes Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bölümünden mezun oldu. Fuat Köse, ilk siyasi deneyimini 1993 yılında Demokratik Sol Parti Merkez İlçe Yöneticisi olarak gerçekleştirmiş oldu. 2019 yılından beri hala Giresun Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunuyor.

Fuat Köse kimdir, nereli? CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse'nin hayatı ve biyografisi || Fuat Köse Giresun

FUAT KÖSE'NİN VAATLERİ

“Birlik ve Beraberlik Kazanacak “ sloganıyla yola çıkan Fuat Köse, 31 Mart’taki yerel seçimler için yüz yüze görüşmelerine devam ediyor. Espiye ve Soğukpınar'ın belediye başkan adayları Erol Karadere ve Mustafa Eyice'nin tanıtım toplantısına katılarak vaatlerinden bahsetti.

Ziyaretlerine Küçük Sanayi sitesinde devam edip, esnafların sorunlarını dinleyerek, kötü gidişatın farkında olan ve el birliği ile Giresun’u hak ettiği hizmete kavuşturacağını söyleyen Köse, sözlerine şöyle devam etti; “Giresun’un Sanayi Rüzgarıyla Buluştuk! Bugün, Giresun’un kalbindeki sanayi sitesinde, uzun yıllardır sanayi sektöründe emek vermiş bir iş insanı olarak, belediye başkanlığına adaylığımın ilk saha çalışmalarına başladım. Saha çalışmamızın ilk gününde aday adaylarımız da bizlere eşlik etti."

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...