Hasan Dalkıran kimdir? CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran Esenlerli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hasan Dalkıran kimdir? CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran Esenlerli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran kimdir? Hasan Dalkıran kaç yaşında, nereli? Hasan Dalkıran’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Hasan Dalkıran’ın vaatleri nedir? CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran’ın hayatı ve biyografisi

CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Hasan Dalkıran Esenlerli mi, kimdir? Hasan Dalkıran nereli, kaç yaşında?

HASAN DALKIRAN KİMDİR?

Hasan Dalkıran, Sinop’ta doğdu. Sinop Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı oldu.

HASAN DALKIRAN'IN VAATLERİ

Davutpaşa ve Mimar Sinan Mahallelerini ziyaret ederek Esenlerin geleceği hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra sorunlara çözüm olacak vaatlerini dile getirdi.

Oruç Reis Mahallesini, Menderes Mahallesini, 15 Temmuz Mahallesini, esnafları, pazarcıları, vatandaşları, gençleri, yaşlıları ve daha birçok mahalleyi ve sokağı ziyaret eden Hasan Dalkıran, “Adil, katılımcı ve şeffaf bütçe ile bizim yöneteceğimiz Esenler Belediyesinde ihtiyaç sahiplerinin filesi dolacak, kimse pazardan eli boş evine dönmeyecek. Pazar esnafımız kazanacak, komşularımızın yüzü gülecek. Liyakatli kadrolarla hiç bir vatandaşımız yatağa aç girmesin diye, yaşanılabilir bir Esenler için sosyal belediyeciliğin nasıl olabileceğini anlattık. Birlikte Başaracağız Esenler.” diyerek vaatlerini sıraladı. 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...