İsmail Çiftçioğlu kimdir? AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu Karşıyakalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsmail Çiftçioğlu kimdir? AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu Karşıyakalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti İzmir Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu kimdir? İsmail Çiftçioğlu kaç yaşında, nereli? İsmail Çiftçioğlu’nun mevcut mesleği nedir, evli mi? İsmail Çiftçioğlu’nun vaatleri nedir? AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu’nun hayatı ve biyografisi

AK Parti İzmir Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu’nun hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan İsmail Çiftçioğlu Karşıyakalı mı, kimdir? İsmail Çiftçioğlu nereli, kaç yaşında?

İSMAİL ÇİFTÇİOĞLU KİMDİR?

Evli ve 2 çocuk babası olan İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka'da yaşamaktadır. Siyasi hayatına AKP ile başlayan ve parti içerisinde birçok çalışma yürüten Çiftçioğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun oldu. Sonraki dönemlerde İsmail Çiftçioğlu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler İlçe Başkan Yardımcısı olarak da görev yaptı.

İSMAİL ÇİFTÇİOĞLU'NUN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında, Gençlerle bir araya gelerek onların hayallerini ve isteklerini dinleyerek güvenerek ve inanarak çok çalışacağına, Karşıyaka için yeni bir sayfa açacağına söz vermiştir. 

Bostanlı Pazar Yeri, Şehit Yakınları Derneği, Aksoy Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Bahçelievler Kapalı Pazar Yeri, Şemikler Fikri Altay Yalı Mahalleleri Koruma ve Güzelleştirme Derneği, Alaybey Mahallesi ve daha birçok mahalleyi, mahallelerin esnaflarını ve burada ikamet eden vatandaşları ziyaret ederek onların şikayetlerini, istek ve taleplerini toplayarak Karşıyaka için gece gündüz çalışarak Karşıyaka’yı güzelleştireceğini vaat etmektedir. 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...