İYİ Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın kimdir? Aydın Eskişehirli mi? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İYİ Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın kimdir? Aydın Eskişehirli mi? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti Eskişehir Belediye Belediye Başkan Adayı Melih Aydın kimdir? Melih Aydın kaç yaşında, nereli? Melih Aydın'ın mesleği nedir, evli mi? Vaatleri nedir? İYİ Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın'ın hayatı ve biyografisi

İYİ Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın'ın hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Aydın kimdir, nereli? Kaç yaşında?

MELİH AYDIN KİMDİR?

1987 yılında Eskişehir’de doğdu. İlkögretim dönemini Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’nda tamamlayan Aydın, Lise dönemini Süleyman Çakır Lisesi’nde bitirdi ve Anadolu Üniversitesi’nde, İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu. Aydın, genç yaşından bu yana ticaretin içerisinde yer alıyor. Yaklaşık 60 yıldır lunapark sektöründe faaliyet gösteren bir aile olduklarını ifade eden Aydın 2010 yılında radikal bir kararla aile şirketinden ayrılıp, kendi markasını kurdu. AVM içi eğlence merkezleri işletmeciliği, açık alan lunapark faaliyetleri ve lunapark makineleri üretimi yapıyor. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikasında üretim faaliyetlerini sürdürüyor.

MEHMET AYDIN'IN VAATLERİ

İYİ Parti’nin kuruluşuyla birlikte partiye katılan Aydın “Sayın Genel Başkanımızın ve yetkili diğer kişi ve kurullarımızın takdirleriyle görev verilirse en iyi şekilde şehrimi, milletimi temsil edebileceğimi biliyorum. Özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin duyduğu gelecek kaygısını, kadınlarımızın giderek daha da maruz bırakıldığı alt sınıf vatandaş algısını, dünya düzeninde ülkemizin her geçen gün düşmeye devam ettiği alt sıraları değiştirmek adına kendi şehrimden başlayarak, ülkemizin geneline yayılacak politikaları üretmek projelerimizin başında gelmektedir.” ifadelerini kullanmıştı.





Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...