Mehmet Sadık Tunç Kimdir? AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç Karabağlarlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mehmet Sadık Tunç Kimdir? AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç Karabağlarlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç kimdir? Mehmet Sadık Tunç kaç yaşında, nereli? Mehmet Sadık Tunç’un mevcut mesleği nedir, evli mi? Mehmet Sadık Tunç’un vaatleri nedir? AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç’un hayatı ve biyografisi

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç’un hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Mehmet Sadık Tunç Karabağlarlı mı, kimdir? Mehmet Sadık Tunç nereli, kaç yaşında?

MEHMET SADIK TUNÇ KİMDİR?

1970’de Mardin-Midyat'ta doğan Mehmet Sadık Tunç,  1991’de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında Gaziantep Kaymakam adayı olarak mesleğe başlayan ve  Van-Edremit, Adana-Aladağ, Hatay-Kırıkhan Kaymakam Vekilliklerinde bulunan, Düzce-Çilimli, Gaziantep-Nurdağı, Urfa-Hilvan Kaymakamlığı görevlerinden sonra Bayburt, Giresun ve Osmaniye Vali Yardımcılığı görevlerini yürüten Tunç;1995’te İngiltere'de sekiz ay İngiliz Dili ve Yönetim Sistemi üzerine, 1999 yılında ise İsrail'de bölgesel kalkınma üzerine çalışmalarda bulundu.

1997 yılında Mülkiyeler Birliği Şinasi Özdenoğlu ödülü, aynı yıl Çevre Bakanından Çevre Beratı ödülünü aldı. 2-4 Mayıs 2011 tarihlerinde ise Avrupa Enstitüsü Kamu Yönetimi tarafından düzenlenmiş olan Avrupa Enstitüleri ve Politikaları eğitimine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 24 Ağustos'ta İzmir Vali Yardımcılığı'na atanan Mehmet Sadık Tunç, evli ve üç çocuk babasıdır. 
İyi derecede İngilizce bilmektedir.

MEHMET SADIK TUNÇ'UN VAATLERİ

“Bu ilçede yaşayan ve doğalgaz isteyen bütün vatandaşlarımızın doğalgaza kavuşmasını sağlayacağız.” Diyen Mehmet Sadık Tunç küçük çocuklara ev ziyaretlerinde park yapacağına söz vermiştir. 

Fahrettin Altay Mahallesi, Konyalı vatandaşlarla, sporcularla, çocuklarla, Bahar ve Peker mahallesiyle, kadınlarla, KARYAD ( Karşıyaka yardımlaşma derneği ) ve ENGENÇ ( engelliler ve gençlik derneği ) ile, Niğdeliler Derneğiyle, Erzurumlular Federasyonu üyeleriyle ve daha birçok kişiyle bir araya gelen ve ziyaretlerde bulunan Mehmet Sadık Tunç, onlara kendi projelerinden bahsederek vatandaşların şikayetçi olduğu konulara değinip onları düzelteceğinin sözünü verdi. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...