Muzaffer Yalçın kimdir, aslen nereli? AK Parti Güdül Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yalçın'ın vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Muzaffer Yalçın kimdir, aslen nereli? AK Parti Güdül Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yalçın'ın vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Güdül Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yalçın kimdir? Muzaffer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muzaffer Yalçın’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Muzaffer Yalçın’ın vaatleri nedir? AK Parti Güdül Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yalçın’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Güdül Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yalçın’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Muzaffer Yalçın Güdüllü mü, kimdir? Muzaffer Yalçın nereli, kaç yaşında?

MUZAFFER YALÇIN KİMDİR?

Muzaffer Yalçın, 1956 yılında Güdül’de doğdu. İlk Orta ve Lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Evli ve 3 çocuk babası olan Yalçın, 1980-1994 yıllarında Çağa Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü yaptı. 1994-2004 yılları arasında iki dönem Çağa Belediye Başkanlığı yaptı. 2004-2009 yıllarında Ak Parti Güdül İlçe Yönetiminde ilçe sekreteri ve diğer teşkilatta görev aldı. 2009-2014 yıllarında Ak Parti’den Çağa Belediye Başkanlığı yaptı.

2014-2017 yıllarında Ak Parti Güdül İlçe Başkanı olarak görev yaptı. 2014 mahalli idareler seçiminde Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. Aynı dönemde Güdül Belediyesi Meclis Üyeliği ve Güdül Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Yüksek öğrenimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünde devam etmektedir.

Birçok Sivil Toplum Kuruluşunda farklı görevler üstlendi ve 2016 yılında seçildiği Güdül Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlı görevini yürütmektedir.

MUZAFFER YALÇIN'IN VAATLERİ

Güdül Belediyesi Meydan Cafe’yi, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Güdül İlçe Başkanlığı’nı, yaşlı ve genç hemşerilerini, esnafları ziyaret ederek hem onlarla gönül bağı kurmuş hem de onların güler yüzüyle karşılaşmıştır. Gittiği yerlerde vaatlerinden bahsederken, söz vermeyi de unutmadı.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...