Onursal Adıgüzel Kimdir? CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel Ataşehirli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Onursal Adıgüzel Kimdir? CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel Ataşehirli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel kimdir? Onursal Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Onursal Adıgüzel’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Onursal Adıgüzel’in vaatleri ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’in hayatı ve biyografisi

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Onursal Adıgüzel Ataşehirli mi, kimdir? Onursal Adıgüzel nereli, kaç yaşında?

ONURSAL ADIGÜZEL KİMDİR?

1985'de Malatya'da doğan Onursal Adıgüzel, Lisansını Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde bitirmiştir. Halen Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimini sürdürmekte olan Onursal Adıgüzel, farklı özel sektörlerde Endüstri Mühendisi olarak çalıştı ve yöneticilik yaptı.

2010-2011 yıllarında MYK üyesi olarak görev yaptı. Ocak 2011'den Haziran 2012'ye Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 

34. Olağan Büyük Kurultay'da ve 18. Olağanüstü Kurultay'da Parti Meclisi üyeliğine seçildi. 

2015 genel seçimlerinde İstanbul milletvekili seçildi. Türkiye Büyük Millet Meclisi AB Uyum Komisyonu, Türkiye- AB Karma Parlamento Komisyonu ve CHP Kadın Çocuk Hak ve İhlalleri İnceleme ve İzleme Komisyonu üyesi olan Onursal Adıgüzel, İyi derecede İngilizce bilmektedir ve evlidir.

ONURSAL ADIGÜZEL'İN VAATLERİ

Ataşehir’in sokaklarını ve mahallelerini ziyaret ederek çocuklarla bir araya gelen ve ailelerine çocuklar için vaat veren Onursal Adıgüzel, çocukların hepsinin eşit şartlarda olacağını dile getirmiştir. 

Hedefleri arasında gençlere de yönelmek istediğini açıklayan Onursal Adıgüzel, gençler istediklerini söyleyecek Onursal Abileri yapacak diyerek çocukların ve gençlerin yüzünün her zaman gülmesini istediğini söylemiştir.

Göreve geldiğinde başta gürültü, ulaşım sorunları olmak üzere bütün sorunlarına çözüm üreteceğini dile getiren Adıgüzel, esnafları, haneleri, çalışanları, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini, mahalleleri ve daha nice yerleri ziyaret ederek gittiği yerlerde topladığı istek ve taleplere göre vaatlerde bulunmuştur. Bunlara;
“Başta Ferhatpaşalı kadınlar, çocuklar ve gençler olmak üzere Ferhatpaşalıların sosyal tesis, çevre düzenlemesi, spor alanları ve kreş ihtiyaçlarının farkındayız. 1 Nisan’dan itibaren var gücümüzle bu ihtiyaçları gidermek için çalışacağız.”

“Biz “Önce Güvenli Kent” diyoruz. Ataşehirimizi depreme dayanıklı kılmak için bilimin ışığında projelerimizi üretiyoruz. Depreme bütüncül bakabilmek adına “Ataşehir Deprem Master Planı” hedefi doğrultusunda yol haritamızı oluşturduk. Deprem anı ve sonrası için müdahale programımız hazır. “Akıllı Veri Altyapısı ile Mahalle Kimlik” kartlarımızı çıkardık. 1 Nisan itibariyle;

İBB ile birlikte tüm Ataşehir için yapı bazlı risk tespitlerini ücretsiz bir şekilde tamamlayacağız. Ataşehir’in güvenli bir kent olması için yaptığımız çalışmalara ciddi katkı sunan Değerli Prof. Dr. Himmet Karaman’a çok teşekkür ederim.”

Şeklindeki sözleri birer örnektir. “Herkesten çok çalışacağım. Bunun sözünü size veriyorum.” Diyerek de vatandaşların ona destek olmasını istemiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...