Orhan Çerkez kimdir, aslen nereli? CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez'in Çekmeköy vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Orhan Çerkez kimdir, aslen nereli? CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez'in Çekmeköy vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez kimdir? Orhan Çerkez kaç yaşında, nereli? Orhan Çerkez’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Orhan Çerkez’in vaatleri nedir? CHP İstanbul Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’in hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Orhan Çerkez İstanbul Çekmeköylü mü, kimdir? Orhan Çerkez nereli, kaç yaşında?

ORHAN ÇERKEZ KİMDİR?

1962 yılında Ardahan'da dünyaya gelen Orhan Çerkez, 1980 yılından bu yana Çekmeköy'de yaşamaktadır. Orhan Çerkez, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Şehircilik Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. 1985 yılında Kadıköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde devlet memuru olarak göreve başladı. Orhan Çerkez, 2009 yılına kadar aynı birimde sorumlu amir olarak görev yaptı.

Ataşehir Belediyesi'nde İdari İşler Amiri olarak devam eden Çerkez, 4 yıl boyunca Ulaşım Hizmetleri Müdürü olarak görev almıştır. 2016 yılından beri ise Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

Belediyelerde kazandığı deneyimlerin yanı sıra kamu yararını gözeten birçok vakıf, federasyon, sivil toplum kuruluşu ve dernekte görev alan Orhan Çerkez, toplumsal fayda odaklı çalışmalarına devam etmektedir.

ORHAN ÇERKEZ'İN VAATLERİ

Orhan Çerkez, İlçenin yaşadığı sorunları yakından gözlemlediğini ve ilçenin sorunlarına oldukça hakim olduğunu, Çekmeköy'ün zorlu geçmiş dönemlerinde toplumun dayanışma ruhunu güçlendirmeye ve önemli çözümler üretmeye teşvik ettiğini söyledi.
“Çekmeköy'e hizmet için; sıkılmadık el, çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayacağız.” Diyerek çıkmış olduğu bu yolda pazarları, dernekleri, esnafları, cemevlerini, vatandaşları, devlet kurumlarını ziyaretlerine ekleyerek Çekmeköy’ü kimsesiz bırakmayacağını ifade etti. 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...