Özgür Erman Çağlar kimdir? AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar Torbalılı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Özgür Erman Çağlar kimdir? AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar Torbalılı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar kimdir? Özgür Erman Çağlar kaç yaşında, nereli? Özgür Erman Çağlar’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Özgür Erman Çağlar’ın vaatleri nedir? AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Özgür Erman Çağlar Torbalılı mı, kimdir? Özgür Erman Çağlar nereli, kaç yaşında?

ÖZGÜR ERMAN ÇAĞLAR KİMDİR?

1977’de Torbalı’da doğan Özgür Erman Çağlar, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. Torbalı’da halen avukatlık mesleğine devam eden ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevini aktif olarak yapan Çağlar, aynı zamanda 2004 yılından beri Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev almaktadır.

ÖZGÜR ERMAN ÇAĞLAR'IN VAATLERİ

Özgür Erman Çağlar, Kadınlara önem verdiği için önceliği kadınlar ve çocuklar olmak üzere Torbalı için çok çalışacağına, insanın görüşü, dili, dini, ırkı ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun eşit davranacağına, amacının yerel iktidarla genel iktidarı birleştirerek kuracağı köprüyle Torbalı’yı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak olduğunu dile getirmiştir.

Çocukları, kadınları, esnafları, başkanları, sokakları ve daha birçok yeri ziyaret ederek hiçbir zaman tutamayacağı bir söz vermemek için ince eleyip sık dokuduğunu, sahada gezmesinin karşılığını görmek de kendisini mutlu ettiğini açıklayan Çağlar, sözlerine “ Bir şeyi yaparız dedik mi de biz onu yaparız evelallah. Çünkü biz hem kendimize hem size hem de hükümetimize güveniyoruz. Bunu da yaparsa Torbalı’da AK Parti yapar” Şeklinde devam etti.

 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...