Saliha Özçınar Kutlu kimdir? AK Parti Kiraz Belediye Başkan Adayı Saliha Özçınar Kutlu Kirazlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Saliha Özçınar Kutlu kimdir? AK Parti Kiraz Belediye Başkan Adayı Saliha Özçınar Kutlu Kirazlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Kiraz Belediye Başkan Adayı Saliha Özçınar Kutlu kimdir? Saliha Özçınar Kutlu kaç yaşında, nereli? Saliha Özçınar Kutlu’nun mevcut mesleği nedir, evli mi? Saliha Özçınar Kutlu’nun vaatleri nedir? AK Parti Kiraz Belediye Başkan Adayı Saliha Özçınar Kutlu’nun hayatı ve biyografisi

AK Parti Kiraz Belediye Başkan Adayı Saliha Özçınar Kutlu’nun hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Saliha Özçınar Kutlu Kirazlı mı, kimdir? Saliha Özçınar Kutlu nereli, kaç yaşında?

SALİH ÖZÇINAR KUTLU KİMDİR?

1983 yılında Kiraz’da doğdu. İlköğrenimini Kiraz’da, ortaöğrenimini Ödemiş’te bitirdi. 2005 yılında Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra 2014 yılına kadar özel bir etüt merkezini işletti. Saliha Özçınar, 2014 yılı Yerel Seçimlerinde Kiraz Belediye Başkanı seçildi. Özçınar bir çocuk sahibidir.

SALİH ÖZÇINAR KUTLU'NUN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında öncelikle kendi doğum günüde vatandaşlara hediye olarak Sabit Arlı caddesi ve Atatürk Caddesini  yenileyeceğini şu sözleriyle dile getirmiştir: “ Sabit Arlı caddesi ve Atatürk Caddesini baştan sona yeniliyoruz içinde sanat sokağı, yürüyüş yolu ve ailelerimizin hoş vakit geçireceği mekanlar olacaktır. Projemiz hazır en kısa sürede çalışmalarına başlayacağız ilçemize hayırlı uğurlu olsun.”

Cevizli Mahallesi, Yeniköy ve Avunduruk Mahallesi, Dokuzlar Mahallesi gibi mahalleleri ve daha birçok yeri ziyaret eden Çınar, yaşlı genç demeden herkesin yanında olacağına, yaptığı projeleri nem yaptım değil de biz yaptık diyeceğine söz vermiştir. 

Başka bir konuşmasında ise vaatlerinden bahsederken şöyle konuştu:

“Kiraz bizim memleketimiz. Kiraz bizim geçmişimiz. Kiraz bizim geleceğimiz. Aldığımız emaneti korumak ve geleceğe en güzel şekilde taşımak bizim görevimiz. Bunun için çalışıyor, yarının Kiraz’ını her türlü engeli aşarak bazen gözyaşıyla, bazen alın teriyle hep birlikte inşa ediyoruz. Tek derdimiz Kiraz. Tek işimiz Kiraz. Allah izin verdikçe, sizler bana güvenmeye devam ettikçe, Kiraz’ımızı geliştirmeye bölgenin yıldızı yapmaya kararlıyız. Bugüne kadar birlikte başka ilçelerin hayali olan pek çok projeyi gerçekleştirdik. Birlikte neler başardığımızı, Kiraz’a layık olmak için çalıştığımızı, hak ettiğiniz hizmetleri gece gündüz demeden gerçekleştirdiğimizi görüyorsunuz."

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...