Sema Akıncı kimdir? AK Parti Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sema Akıncı kimdir? AK Parti Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti İzmir Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı kimdir? Sema Akıncı kaç yaşında, nereli? Sema Akıncı’nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Sema Akıncı’nın vaatleri nedir? AK Parti Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı’nın hayatı ve biyografisi

AK Parti İzmir Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı’nın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Sema Akıncı Dikilili mi, kimdir? Sema Akıncı nereli, kaç yaşında?

SEMA AKINCI KİMDİR?

Sema Akıncı, İzmir'in Dikili ilçesinde 1966 yılında doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Dikili'de tamamladı ve ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Akıncı, 1989'dan beri Dikili'de serbest avukatlık yapmaktadır ve iyi derece İngilizce bilmektedir.

SEMA AKINCI'NIN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Sema Akıncı;

Pazar yerlerindeki, ziyaret ettiği sokak ve mahallelerdeki kadınlarla diyaloglar kurarak onlara vermiş olduğu sözleri ve kadınlar için gerçekleştireceği vaatleri şu sözleriyle açıkladı, “Kadınlarımız geleceğimizin gerçek mimarlarıdır. Dikili'ye artık kadın eli değecek, öyle bir değecek ki tüm kadınlarımız güç birliğimizin içerisinde söz sahibi olacak. Dikili kazanacak ,kadınlarımız kazanacak. Canla Başla Dikili..”

Akıncı, Çandarlı mahallesini köy olmaktan kurtaracağını, bunun için çalışacağını ve orayı yeniden inşa edeceklerini dile getirmiştir.

Dikili’nin farklı mahalle ve sokaklarını da ziyaretlerine ekleyen Sema Akıncı, esnaflarla ve hemşerileriyle buluşup görüşerek onların istek ve taleplerini de toplamayı unutmadı.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...