Sinan Akdeniz Kimdir? AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz Menderesli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sinan Akdeniz Kimdir? AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz Menderesli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz kimdir? Sinan Akdeniz kaç yaşında, nereli? Sinan Akdeniz’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Sinan Akdeniz’in vaatleri nedir? AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz’in hayatı ve biyografisi

AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Sinan Akdeniz Menderesli mi, kimdir? Sinan Akdeniz nereli, kaç yaşında?

SİNAN AKDENİZ KİMDİR?

1982’de İzmir’de doğan Sinan Akdeniz, 2004’te aile şirketi olan Ege Akdeniz Gıda Tarım Hayvancılık şirketini kurarak iş dünyasına katılmıştır. Şirketi, zahire ve un ürünleri satışı ile yük taşımacılığı faaliyetlerini yürüttü. İş dünyasındaki başarısı ile herkes tarafından tanınan Akdeniz, AK Parti İzmir Menderes Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

SİNAN AKDENİZ'İN VAATLERİ

“İzmir için, Menderes için, daha iyiye, daha güzele, hep beraber…” ilkesiyle yola çıkan Sinan Akdeniz seçim çalışmaları kapsamında; 

Küner Mahallesi’ni ziyaret ederek orada istek ve talepleri toplayıp “ İzmir’de, Menderes’te yeni bir sayfa açmaya, hemşehrilerimizi eser ve hizmet belediyeciliği ile buluşturmaya hazırız.” Diyerek vaatlerini dile getirmiştir.

Hükümet Caddesi ve Tekeli Çarşı Meydanı’nı ziyaret ederek, Hem İzmir’in, hem Menderes’in esnaf dostu bir belediyeciliği hak ettiğinden bahsetmiştir.

İTOB OSB’yi ziyaret ederek, “Boya ve yalıtım teknolojileri alanında sektörün öncüsü, ilçemizin sanayi, istihdam ve ihracatına büyük katkı veren ISONEM’i ziyaretimizde çalışma ve projelerimizi değerlendirdik. Dönüşüm sektöründe çevreci ve pratik çözümler sunan, ilçemizin önemli sanayi kuruluşlarından Yıldız Endüstri’yi ziyaret ederek ürünleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldık. Projelerimizi anlattık. Yeni dönemde ilçemizi üretim sanayinde daha da ileriye taşıyacağız. Kahve, toz ve sıvı içeçek grubunda sektörün lider firmalarında olan Ahmet Turna Gıda’yı ziyaret ederek Menderes’imiz için hazırladığımız projelerimizi konuştuk.” şeklinde açıklamaları da teknoloji ve gıda alanında vaatlerini göstermektedir.

Sanayi sitesine giderek oradaki sanayici esnafların istek ve taleplerini toplayan Akdeniz, üretim ve istihdam gücünü artıracak projelerinin olduğunu sanayi esnafının yüzünü güldüreceğinden bahsetti. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...