Sulli kimdir, kaç yaşında? Sulli neden öldü? Sulli ölüm nedeni nedir?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sulli kimdir, kaç yaşında? Sulli neden öldü? Sulli ölüm nedeni nedir?

Biyografi Haberleri

K-Pop yıldızı Sulli arama motorlarında en çok araştıran isimlerden birisi oldu. ünlü K-pop yıldızı Sulli'nin hayranları Sulli'nin neden öldüğünü merak ederken tanımayanlar ise Sulli kimdir sorusunun cevabını araştırmaya başladılar. Peki, Sulli kimdir, kaç yaşında? Sulli neden öldü? Sulli ölüm nedeni nedir? işte detaylar…

Güney Kore’de 25 yaşında evinde ölü bulunan K-Pop yıldızı arama motorlarında gündem oldu. Bir süredir ağır depresyonda olduğu söylenen Seongnam'daki rezidansında intihar etmiş olmasından şüphe ediliyor. Hayranları arama motorlarında “Sulli yaşıyor mu? Sulli Saklanıyor mu?” gibi soruları araştırıyorlar. Sosyal medyada kendisine yönelik ağır ifadelerden dolayı depresyona giren Sully 2014 yılında müzik çalışmalarına ara vermiş ve oyunculuğa ağırlık vermeye başlamıştı. Peki, Sulli kimdir, kaç yaşında? Sulli neden öldü? Sulli ölüm nedeni nedir?

Sulli kimdir, kaç yaşında? Sulli neden öldü? Sulli ölüm nedeni nedir?

SULLİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sulli Busan, Güney Kore'de 29 Mart 1994 tarihinde doğdu. Doğum adı "Choi Jin-ri" Korece "gerçek" anlamına gelmektedir. 25 yaşındaki Sunni Busani, ailesinin tek kız çocuğuydu ve iki abisi ve bir erkek kardeşi vardı. 2005 yılında çocuk aktris olarak dizilerde yer almaya başladı. Daha sonra S.M. Entertainment elemelerine katıldı ve şirkete girdi. Girls' Generation üyeleri Tiffany ve Taeyeon ile onlar çıkış yapana kadar aynı yurtta kaldı.

5 Eylül 2009'da "La Cha Ta" şarkısıyla f(x) grubunun bir üyesi olarak çıkış yaptı.

Grubun Red Light promosyonları sırasında "kendisi hakkında sürekli devam eden kötü yorumlar ve doğru olmayan dedikodular yüzünden ruhsal ve fiziksel olarak yorgun olma" nedeniyle müziğe ara 24 Temmuz 2014'te açıklandı. Verdiği aradan bir yıl sonra Ağustos 2015'te resmi olarak f(x) grubundan ayrıldığı açıklandı.

Sulli oyunculuk yapmaya 11 yaşında başladı. Pek çok filmde ve dizide rol aldı.

Sulli kimdir, kaç yaşında? Sulli neden öldü? Sulli ölüm nedeni nedir?

SULLİ NEDEN ÖLDÜ? SULLİ ÖLÜM NEDENİ NEDİR?

25 Temmuz 2014 yaptığı açıklama ile ruhsal ve fiziksel olarak yorgun olma nedeniyle müziğe ara verdiğini açıkladı. Ağustos 2015'te resmi olarak oyunculuk kariyerine odaklanabilmesi içinf(x) grubundan ayrıldığı açıklandı.

Sanatçı 14 Ekim 2019'da 25 yaşında Seongnam, Güney Kore'deki evinde ölü olarak bulundu. Ölüm sebebinin intihar olduğu açıklandı.

Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...