Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turizmciler Berlin’de sokaklara indi

Turizmciler Berlin’de sokaklara indi

DÜNYA Haberleri

Alman hükûmeti tarafından kendilerine yapılan maddi yardımı yetersiz bulan turizmciler, sektör için acil ‘kurtarma paketi’ çağrısında bulundu.

Almanya’da koronavirüs sebebiyle getirilen kısıtlamalar pek çok sektörü olumsuz etkilerken, Berlin’de turizmciler sokaklara indi. Başkent Berlin’de 10 değişik noktada bir araya gelen seyahat acenteleri, tur operatörleri, otobüs şirketlerinin sahipleri ve çalışanları Covid-19 salgını nedeniyle zor durumda kaldıklarını ve olağanüstü şartların devam etmesi hâlinde iflasların kaçınılmaz olacağını belirtti. Alman hükûmeti tarafından kendilerine yapılan maddi yardımı yetersiz bulan turizmciler, ‘kurtarma paketi’ çağrısında bulundu. Hükûmet seyahat acenteleri ve tüm turizm sektörü için uzun vadeli ve sürdürülebilir bir karar verene kadar protesto gösterilerini devam ettireceklerini belirten turizmciler, kurtarma paketi olmazsa birçok işletmenin iflas edeceğini kaydetti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...