Alec Baldwin’den ailesiyle Cadılar Bayramı pozu tepki çekti

Düzenleyen:
Alec Baldwin’den ailesiyle Cadılar Bayramı pozu tepki çekti

DÜNYA Haberleri

Rust (Pas) filminin çekim provalarında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i (42) öldüren ünlü Amerikalı aktör Alec Baldwin, Cadılar Bayramı’nı karısı Hilaria ve 6 çocuğuyla birlikte kutladı. Film setindeki trajik olay sonrası Hilaria Baldwin'in paylaşımı tepki çekti.

Rust (Pas) filminin çekim provalarında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i (42) öldüren ünlü Amerikalı aktör Alec Baldwin, Cadılar Bayramı’nı karısı Hilaria ve 6 çocuğuyla birlikte kutladı.

Alec Baldwin’den ailesiyle Cadılar Bayramı pozu tepki çekti

Hilaria Baldwin, ailece Cadılar Bayramı kostümlerine büründükleri fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Tüm dünya, görüntü yönetmeninin genç yaşta ölümünün şokunu tam olarak atlatamamış, polis de olayla ilgili soruşturmasını tüm hızıyla sürdürürken yapılan bu paylaşım sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

Alec Baldwin’den ailesiyle Cadılar Bayramı pozu tepki çekti
Yapılan bu paylaşım sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

Leigh Daly isimli kullanıcı, “İnanamıyorum. @AlecBaldwin, karın Instagram’da Cadılar Bayramı fotoğrafları mı paylaştı?  Ne kadar kötü ve uygunsuz” ifadesini kullanırken bazıları da “Peki Halyna’nın öksüz kalan 9 yaşındaki oğlu Andros bayramda eğlenebilecek mi? Keşke kutlamalarınızı gizli yapsaydınız” yorumunda bulundu. Öte yandan, sosyal medyada Alec Baldwin gazetecilere açıklama yaparken Hilaria’nın sürekli araya girdiği bir video dönüyor. Kullanıcılar, bunu “dikkat çekme çabası” olarak nitelediler.

Alec Baldwin’den ailesiyle Cadılar Bayramı pozu tepki çektiAlec Baldwin’den ailesiyle Cadılar Bayramı pozu tepki çekti


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...