Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

ABD, Karayipler'de bir gemiyi daha vurdu! Venezuela açıklarındaki operasyonda 4 kişi öldü

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Venezuela açıklarında uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı iddia edilen bir gemiye düzenlenen bir başka “kinetik” saldırıda 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kaydet
a- | +A

ABD Başkanı Donald Trump, "Bu sabah Venezuela açıklarında 25 bin ila 50 bin kişinin ölümüne neden olacak kadar uyuşturucuyla yüklü bir tekne vuruldu" dedi.

ABD'nin uluslararası uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadelesi kapsamında Güney Amerika açıklarındaki saldırılarını sürdürüyor.

ABD Başkanı Donald Trump bugün Venezuela'dan yola çıkan bir uyuşturucu kaçakçılığı teknesinin daha vurulduğunu açıkladı.

Trump sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu sabah 25 bin ila 50 bin kişinin ölümüne neden olacak kadar uyuşturucuyla yüklü bir tekne, Venezuela kıyılarının açıklarında ABD bölgesine girmeden vuruldu" ifadelerini kullandı.

ABD, Karayipler'de bir gemiyi daha vurdu! Venezuela açıklarındaki operasyonda 4 kişi öldü - 1. Resim
Başlık ResmiABD, Karayipler'de bir gemiyi daha vurdu! Venezuela açıklarındaki operasyonda 4 kişi öldü - 1. Resim

BAKMADAN GEÇME
ABD
HABER

ABD'deki USC üniversitesi İsrail'e askeri destek için onlarca kadavra sattı! Karşılığında yüzbinlerce dolar alındı

HEGSETH: "ABD'YE YÖNELİK SALDIRILAR SON BULANA KADAR BU SALDIRILAR DEVAM EDECEK"

ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "ABD Başkanı Trump'ın emri doğrultusunda, ABD tarafından terör örgütü olarak belirlenmiş unsurlara bağlı bir uyuşturucu kaçakçılığı teknesine ölümcül bir operasyon düzenledim. Gemide bulunan 4 erkek narko-terörist öldürülürken, hiçbir ABD gücü zarar görmedi. Operasyon, geminin büyük miktarda uyuşturucu taşıdığı ve ABD'ye yöneldiği sırada, Venezuela açıklarında, uluslararası sularda gerçekleştirildi. İstihbaratımız, geminin uyuşturucu kaçakçılığı yaptığını, gemidekilerin narko-teröristler olduğunu ve bilinen bir uyuşturucu transit rotasında faaliyet gösterdiklerini açıkça teyit etti. Amerikalılara yönelik saldırılar sona erene kadar bu tür operasyonlar devam edecektir" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.