At havada panik yaptı, uçak New York'a geri döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
At havada panik yaptı, uçak New York'a geri döndü

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

New York'tan havalanın kargo uçağında yükler arasında bulunan at, havada paniğe neden oldu. Uçak, serbest kalan at nedeniyle geri dönmek zorunda kalırken, 6 saat sonra yeniden kalkarak başarılı bir şekilde Liege şehrine indi.

MEHMET EMİN ARVAS - Air Atlanta Icelandic hava yolu şirketine ait bir kargo uçağında yükler arasındaki at, havada kaosa yol açtı. New York-Liege (Belçika) seferini yapmak üzere havalanan uçakta bulunan at, kalkıştan kısa süre sonra konulduğu yerden kurtuldu ve kargo bölümünde serbestçe dolaşmaya başladı.

"ATI ZAPTEDEMİYORUZ"

Tüm çabalara rağmen at geri yerine konulamayınca pilot, kalkışın yapıldığı JFK International Havaalanı’yla temasa geçti ve "Biz, içinde canlı bir hayvanın, bir atın bulunduğu kargo uçağıyız. At, konulduğu yerden çıktı. Uçma açısından bir sorunumuz yok ama atı zaptedemiyoruz, New York’a geri dönmemiz gerekiyor" dedi ve bir veterinerin de havaalanında hazır bulundurulmasını istedi.

Gerekli iznin verilmesi üzerine uçak, kalkıştan 20 dakika sonra New York’taki havaalanına geri döndü. Uçak 6 saat sonra yeniden kalkarak başarılı bir şekilde Liege şehrine indi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...