Bill Gates salgınla ilgili kitap yazdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Bill Gates salgınla ilgili kitap yazdı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, koronavirüs ile ilgilini yeni bir kitap yazdığını duyurdu.

Bill Gates pandemiden yaklaşık 5 yıl önce bulaşıcı hastalık konusunda yaptığı açıklamalar ile gündem olmuştu. Daha sonra da açıkladığı komplo teorileri ile gündem olmaya devam etti. Gates, şimdi de 3 Mayıs’ta piyasaya çıkması planlanan kitabını duyurdu. 

"How to Prevent the Next Pandemic" (Bir Sonraki Salgın Nasıl Engellenir) isimli kitap ile ilgili olarak Gates, “Ne zaman Covid-19’un oluşturduğu bir olumsuzluk görsem, ne zaman güncel ölüm sayılarını görsem, ya da birinin salgın yüzünden işini kaybettiğini öğrensem ya da bir okulun kapalı kaldığını görsem, bunun tekrar yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

“COVID SON PANDEMİ YAPABİLİRİZ”

Gates, son olarak “Aşıdaki ilerleme ve solunum yolu hastalıklarıyla mücadelede uzmanlık kazanmak gelecekte bu tür krizleri engelleyecektir. Eğer doğru seçimleri ve yatırımları yaparsak, Covid-19’u son pandemi yapabiliriz.” dedi.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...