Fransa polisinden göstericileri öfkelendirecek adım! Drone ile takip edecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fransa polisinden göstericileri öfkelendirecek adım! Drone ile takip edecek

DÜNYA Haberleri

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, ülkede devam eden protestolarda şu ana kadar kamusal alanda 23 bin 878 noktanın kundaklandığını açıkladı. Fransız emniyetinden yapılan açıklamada ise polise birçok kentte yerel saat 18.00'den 06.00'ya kadar Drone kullanma izni verildiği duyuruldu. Bu durum sonrası eylemlerin daha da şiddetlenmesi bekleniyor.

Fransa'da, 17 yaşındaki Nahel Merzouk'in polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan eylemler ülkeyi kasıp kavuruyor.

"OKULLARI BİLE YAKTIKLAR"

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, protestoların bilançosunu açıkladı. Darmanin "Kolluk kuvvetlerine ait 273 bina ve 105 belediye binası kundaklandı. 168 okul ile 17 siyasi yöneticiye saldırı düzenlendi. Kamusal alanda 23 bin 878 nokta ateşe verildi" dedi.

POLİSE DRONE İZNİ

Fransız emniyetinden yapılan açıklama ise göstericileri daha da öfkelendirecek. Emniyet, birçok kentte yerel saat 18.00'den 06.00'ya kadar polise Drone kullanma izni verildiğini duyurdu.

Daha önce ise Paris, Marsilya, Lyon dahil birçok ilde saat 21.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...