Gazze'de sivillerin olduğu okulu ateşe veren İsrail askerlerinden soykırım pozu!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gazze'de sivillerin olduğu okulu ateşe veren İsrail askerlerinden soykırım pozu!

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail ordusu Gazze'de soykırım yapmaya devam ediyor! Gazze'de sivillerin olduğu onlarca okul, hastane ve ibadethaneye saldıran İsrail askerlerinden soykırım pozu geldi! Gazze'de bir okulu ateşe veren 3 İsrail askeri daha sonra sırıtarak fotoğraf çektirdi!

İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana ölüm yağdırıyor. 94 gündür aralıksız devam eden saldırılarda 23 bini aşkın masum Filistinli hayatını kaybetti. 2 milyona yakın Filistinli ise evlerini terk ederek göç etmek zorunda kaldı.

İSRAİL ASKERLERİNDEN SOYKIRIM POZU!

İsrail askerleri bugüne kadar Gazze'de sivillerin sığındığı uluslararası savaş hukukuna göre saldırmanın yasak olduğu onlarca okul, hastane ve ibadethaneyi bombaladı.

Gazze Şeridi'nde binlerce çocuk ve bebeği öldüren İsrail askerleri şimdi de alevler içinde yanan bir okulun önünde "soykırım" pozu verdi. Sosyal medyada yayılan görüntülere göre Gazze'de bir okulu ateşe veren 3 İsrail askerinin daha sonra okulun önünde sırıtarak fotoğraf çektirdiği görülüyor.

Gazze'de sivillerin olduğu okulu ateşe veren İsrail askerlerinden soykırım pozu!

ÖLDÜRECEK BEBEK BULAMIYORUZ!

Öte yandan Gazze’de daha önce İsrail askerinin paylaştığı bir video kan dondurmuştu. İsrail askeri, Tiktok’ta yaptığı bir yayında kahkahalar atarak “12 yaşında bir kızı öldürdüm, bebek arıyoruz ama bebek kalmadı” demişti!

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ssda 9 Ocak 2024 08:16

bu iyi günleriniz.. daha yeni başlıyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...