Hollanda'da kırmızı alarm! Eunice fırtınası ülkeyi vurdu: 3 ölü

Düzenleyen:
Hollanda'da kırmızı alarm! Eunice fırtınası ülkeyi vurdu: 3 ölü

DÜNYA Haberleri

Hollanda’yı Eunice fırtınası korkusu sardı. Ülkede kırmızı alarma geçildi. Ardından okullar tatil edildi, ulaşım durma noktasına geldi.

Eunice fırtınası, Hollanda'yı vurdu. Sabah saatlerinde itibaren etkili olmayı başlayan fırtınanın saatteki hızı 130 kilometreye ulaştı. Bu sebeple kırmızı alarm verildi. Ülkede okullar tatil edildi.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ, İNSANLAR ÖLDÜ

Başkent Amsterdam ve çevresinde üzerine ağaç düşen 3 kişi hayatını kaybetti ve yaralananlar oldu. Qbuzz, Arriva ile Connexxion bölgelerinde ise yerel saatle 14.00’ten sonra otobüs ve tren seferleri durduruldu. Rotterdam şehrindeki Lahey Havalimanı'nda bütün uçuşlar, Amsterdam’daki Schiphol Havalimanı’nda ise 300’den fazla uçuş iptal edildi.

MARKETLER KAPANDI

 

Albert Heijn ile Thuisbezorgd adlı market zincirleri öğleden sonra hizmet vermeyeceğini ve teslimat yapmayacağı açıkladı. Aşı merkezleri ve korona test merkezleri de tamamen kapatıldı. Fırtına sebebiyle çalışanların güvenle evlerine ulaşması için bütün iş yerleri, mahkemeler, devlet kurumlarında mesai saatleri erkene çekildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...