Tornado kasırgasından 9 gün sonra kedi Madix enkazdan sağ çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AP News
Tornado kasırgasından 9 gün sonra kedi Madix enkazdan sağ çıktı

DÜNYA Haberleri  / AP News

ABD’de 6 eyalette görülen Tornado kasırgasıyla felaket yaşadı. Yetkililerin en az 71 kişinin hayatını kaybettiğini duyurduğu felakette binalar enkaz yığınına döndü. Mayfield'de yıkılan binada 9 gün sonra bir kedi sağ olarak çıktı.

ABD’nin ABD'nin Kentucky, Illinois, Arkansas, Tennessee ve Missouri eyaletlerinde yaşanan hortum felaketi sonucu yüzlerce ev yıkıldı. En az 71 kişinin hayatını kaybettiği felakette Mayfield'de bina enkazından bir kedi 9 gün sonra sağ çıktı. 

Tornado kasırgasından 9 gün sonra kedi Madix enkazdan sağ çıktıEn az 71 kişinin hayatını kaybettiği felakette bir kedi enkazdan tam 9 gün sonra sağ çıktı. 

Hortum felaketinde Mayfield kasabasında birçok bina yıkıldı. Yıkılan bina sahiplerinden Sonny Hoot Gibson kurtuldu ancak binada olan kedisi Maddix’i bulamadı. Kedisinin yaşamından endişe eden Gibson bir süre sonra Maddix’i aramaktan pes etti. 

Tornado kasırgasından 9 gün sonra kedi Madix enkazdan sağ çıktı

Ev sahibi Gibson, kurtarabileceği eşyaları ve zararını tespit etmek için evinin enkaz alanına gitti. Gibson, enkaz yığınının derinlerinde miyavlama sesi duyunca yardım istedi. Yardım ekibi kediyi, moloz yığınlarının altında bir delikte buldu. Maddix oldukça zayıflamış ve susamış halde bulundu.

Tornado kasırgasından 9 gün sonra kedi Madix enkazdan sağ çıktı

Gibson “Bence, insanların Madix’in hikayeyi duymaları bir nimet. Böylece bundan ders çıkarabilirler ve harika şeylerin korkunç durumlardan çıkabileceğini fark edebilirler.”  dedi



 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AP News
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...