İsrail'den Gazze'de bayraklı provakasyon: Bayrak çekip, marş okudular

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail bir taraftan Gazze'de katliamlar yaparken, diğer taraftan psikolojik harp yürüterek Filistinlileri yıldırmaya çalışıyor. İsrail kanalı, Gazze'nin kuzeyindeki sahilde çekildiğini iddia ettiği bir görüntü yayımladı.

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'yi işgal çalışmaları sürüyor. Bir taraftan yaptığı bombardımanlarla binlerce masum insanı katleden İsrail, bir taraftan da işgal için psikolojik harp çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Filistinlilerin ellerinde beyaz bayrakla İsrail tanklarının yanından geçtiği görüntüleri paylaşarak Filistinlilere göç edin mesajı veren İsrail, yeni bir video daha yayınladı. 

GAZZE ŞERİDİ'NE BAYRAK ÇEKTİLER

İsrail askerlerinin abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki sahile İsrail bayrağı çektiği anı gösterdiği iddia edilen bir görüntü yayımlandı. İsrail ordusu, yaklaşık 2,3 milyon Filistinlinin yaşadığı abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırılarını 34 gündür sürdürüyor. Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Gazze şehrini tamamen kuşattığını savunan İsrail ordusuyla Filistinli gruplar arasındaki çatışmalar da giderek şiddetleniyor. İsrail'in Kanal 12 Televizyonu, Gazze'nin kuzeyindeki sahilde çekildiğini iddia ettiği bir görüntü yayımladı. Söz konusu görüntüde, İsrail askerlerinin bir direğe İsrail bayrağı çektiği ve İsrail ulusal marşını okuduğu görülüyor.

İsrail'den Gazze'de bayraklı provakasyon: Bayrak çekip, marş okudular

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...