Kilisede dehşet anları! Sydney'de piskoposa bıçaklı saldırı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Dünya Haberleri

Avustralya'nın Sydney kentinde 48 saatin ardından bir başka bıçaklama vakası daha yaşandı. Saldırgan, kentte bulunan bir kilisede ayin sırasında piskoposu ağır yaraladı.

Avustralya’da 6 kişinin öldürüldüğü saldırının ardından ikinci bir bıçaklı saldırı daha meydana geldi.

Sydney kentindeki Wakeley bölgesinde yer alan Christ The Good Shepherd Kilisesi'nde Piskopos Mar Mari Emmanuel ayin sırasında bıçaklı saldırıya uğradı. Henüz kimliği açıklanmayan saldırgan elindeki bıçağı defalarca piskoposa sapladı. Kilisedekilerin müdahale ettiği şahıs kısa sürede etkisiz hale getirildi. Olayda piskopos ve en az 3 kişi yaralanırken, saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

Polisten yapılan açıklamada, piskoposun hayati tehlikesinin bulunmadığı, 50’li yaşlarındaki bir kişinin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Sydney’de cumartesi günü 40 yaşındaki Joel Cauchi'nin bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırgan polis tarafından vurularak öldürülmüştü.

Düzenleyen:  - Dünya
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...