Köpek tenis topunu bütün halde yuttu

Düzenleyen:
Köpek tenis topunu bütün halde yuttu

DÜNYA Haberleri

İngiltere’nin Sussex bölgesinde buldog cinsi köpek tenis topunu yuttu.

İngiltere’nin Sussex bölgesinde Amy Fillery (37) isimli kadın, buldog cinsi köpeği Dotty’yle oynarken, köpek bir çırpıda koca tenis topunu yuttu.

Olayı fark etmeyen Fillery, köpeğinin her zamanki gibi tenis topunu kaybettiğini düşündü ve üzerinde durmadı. Köpeğin kusmaya ve kilo vermeye başlaması üzerine ters giden bir şeyler olduğunu anlayan kadın, köpeği veterinere götürdü.

Köpek tenis topunu bütün halde yuttu
Sahibi, köpeğin kusmaya ve kilo vermeye başlaması üzerine ters giden bir şeyler olduğunu anlayan kadın, köpeği veterinere götürdü.

Çekilen röntgende köpeğin karnında bir tenis topu olduğu fark edildi. The Sun gazetesine konuşan Fillery, “Veteriner şoke oldu. 25 senelik meslek hayatında böyle bir olay görmediğini söyledi” dedi.

Top, olaydan 4 gün sonra ameliyatla köpeğin midesinden bütün halde çıkarıldı. Fillery, “Köpeğim hayatta kaldığı için şanslı. İyi ki erken teşhis edip müdahale ettik. Şimdi evde iyileşiyor. Dotty, tenis toplarıyla oynamayı çok severdi. Sürekli kaybettiği için her hafta yeni toplar alırdım. Artık daha büyük toplar alacağız” diye konuştu.



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...