Kral Charles'a 'geçit töreni' tepkisi: Arkasına bile bakmadan kaçtı

Düzenleyen:
Kral Charles'a 'geçit töreni' tepkisi: Arkasına bile bakmadan kaçtı

DÜNYA Haberleri

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in ölmesinin ardından tahta geçen Kral III. Charles, başsağlığı dileklerini kabul ederken ummadığı bir soruyla karşılaştı. Halkın sorusunu cevapsız bırakan Kral Charles, arkasına bakmadan uzaklaştı.

70 yıllık hükümdarlık süren Kraliçe II. Elizabeth’in ölmesinin ardından cenaze töreninin gereklilikleri yerine getiriliyor. İngiltere Kraliyet Ailesi, başsağlığı mesajlarını kabul etmeyi sürdürürken tahta geçen oğlu Kral Charles kalalıklarla tokalaşıp, başsağlığı dileklerini alıyor. Bu kapsamda halk ile diyalog kuran Charles ummadığı bir tepki ile karşılaştı.  

ENERJİ FATURALARINA TEPKİ GÖSTERDİ.

Monarşiyi sorgulayan kalabalıktan biri, Kral Charles’a seslendi ve ‘geçit töreninin’ masraflarını hatırlatarak tepki gösterdi ve yükselen enerji faturalarını hatırlattı. 

Charles’a tepki göstern kişi, "Biz evlerimizi ısıtmak için uğraşırken, sizin geçit töreninizin parasını ödemek zorundayız." dedi.

KORUMASI ARAYA GİRDİ

Bu ilginç diyalogarın yaşandığı sırada Kral Charles’ın koruması araya girdi ancak söz konusu kişi sözlerine devam etti ve "Vergi mükellefleri sizin için 100 milyon sterlin ödüyor. Ne için?" diye sordu.

Soru karşısında şaşıran Kral Charles, soruyu cevapsız bırakarak ilerlemeye devam etti.  


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...