Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kremlin'den ertelenen Erdoğan-Putin görüşmesi açıklaması: Tarih henüz belirlenmedi

Kremlin Sözcüsü Peskov, Putin'in ertelenen Türkiye ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peskov, ziyaret tarihinin henüz belirlenmediğini belirterek, "Ziyaret konusunda mutabık kalındı, hazırlık süreci devam ediyor. Bu ziyareti bekliyoruz" dedi.

Kaydet
a- | +A

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 12 Şubat'ta gerçekleşmesi beklenen Türkiye ziyareti ertelendi. Kremlin'den Putin'in ziyaretine ilişkin açıklama geldi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, Putin'in Türkiye'ye ziyaret tarihiyle ilgili soruları cevapladı. Peskov, "Tarih henüz belirlenmedi. Ziyaret konusunda mutabık kalındı, hazırlık süreci devam ediyor. Bu ziyareti bekliyoruz" dedi.

Peskov, ziyaret tarihinin Rusya'da mart ayında yapılacak devlet başkanı seçimi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun çalışma programı dikkate alınarak belirleneceğini kaydederek, "Tarih kesinleştiğinde ortaklarımızla duyuracağız" ifadesini kullandı.

Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın yeniden canlandırılması konusuna değinen Peskov, bu anlaşmadaki Rusya ile ilgili kısmın uygulanmadığına dikkati çekerek, "Tahıl anlaşmasının yeniden canlandırılması için şu anda herhangi bir neden yok" şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME
Dünyanın gözü Erdoğan-Putin zirvesindeydi! Rusya lideri Türkiye ziyaretini erteledi iddiası
HABER

Dünyanın gözü Erdoğan-Putin zirvesindeydi! Rusya lideri Türkiye ziyaretini erteledi iddiası

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.