Kremlin'den müzakere açıklaması: Olumlu gidiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Kremlin'den müzakere açıklaması: Olumlu gidiyor

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Rusya-Ukrayna arasında müzakereler çevrim içi olarak devam ediyor. Müzakerelere yönelik açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, "Bir şey söylemek için erken ama görüşme olumlu ilerliyor" dedi.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik başlatmış olduğu işgal girişimi 20. güne girdi daha önce müzakerelerden sonuç alınamadı. İki ülke arasndaki barış görüşmeleri çevrim içi olarak devam ediyor.

Kremlin'den müzakere açıklaması: Olumlu gidiyorMüzakerelere yönelik açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, "Bir şey söylemek için erken ama görüşme olumlu ilerliyor" dedi.

HEYETLER ARASI GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, görüşmelere ilişkin Bir şey söylemek için erken ama görüşme olumlu ilerliyor." açıklamasında bulundu.

"Müzakere görüşmelerinin nereye varacağını konuşmak için erken."  Sözlerini kaydeden Sözcü Peskov olası bir barış görüşmesi için heyetler arası görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Batı medyasınına yönelikte açıklamalarda bulunan Peskov , “Batı’nın Donetsk’te Ukrayna ordusunun yaptığı ölümcül saldırıları görmezden gelmesi bizi hayal kırıklığına uğrattı” dedi.

SPİKERİN PROTESTOSUNU ‘HOLİGANLIK’ OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Peskov, Rus televizyonunda haber yayını sırasında editörlerden birinin yayın yapan spikerin arkasına geçip savaş pankartı açarak gerçekleştirdiği protestoyu ‘holiganlık’ olarak değerlendirdi.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...