Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Macron’un havacı kıyafetli fotoğrafları "Zelenskiy’e özenme" şeklinde yorumlandı

Macron’un havacı kıyafetli fotoğrafları

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, Fransız Hava Kuvvetlerine bağlı paraşütçülerin armasını taşıyan kıyafet giydiği görseller, sosyal medyada "Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’e özenme" şeklinde değerlendirildi.

Kaydet
a- | +A

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kıyafeti sosyal medyada gündem oldu. Elysee Sarayı resmi fotoğrafçısı Soazig de la Moissonniere, Instagram hesabından Macron’un dün yaptığı uluslararası telefon görüşmeleri sırasındaki fotoğraflarını paylaştı.


Macron’un havacı kıyafetli fotoğrafları
Başlık ResmiMacron’un havacı kıyafetli fotoğrafları "Zelenskiy’e özenme" şeklinde yorumlandı
Macron’un, Fransız Hava Kuvvetlerine bağlı paraşütçülerin armasını taşıyan kıyafet giydiği görseller, sosyal medyada "Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’e özenme" şeklinde değerlendirildi.

Fotoğraflarda, Fransız Hava Kuvvetlerine bağlı N10 özel biriminin paraşütçü armasını taşıyan kapüşonlu kıyafeti giydiği görülen Macron için sosyal medyada aralarında medya mensuplarının da bulunduğu çok sayıda kişi "Zelenskiy etkisi" yorumunda bulundu.

Macron’un havacı kıyafetli fotoğrafları
Başlık ResmiMacron’un havacı kıyafetli fotoğrafları "Zelenskiy’e özenme" şeklinde yorumlandı

Ülkede nisanda yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Macron’un reklam çalışması olarak da görülen fotoğraflar, başka bir kullanıcının da "savaşın ortasındaki bir ülkenin cumhurbaşkanını taklit etmeye çalışmak çocukça" şeklindeki tepkisini çekti.

Macron’un havacı kıyafetli fotoğrafları
Başlık ResmiMacron’un havacı kıyafetli fotoğrafları "Zelenskiy’e özenme" şeklinde yorumlandı

Diğer bir kullanıcı da "Macron’un müstesna bir Fransız Zelenskiy’si imajı vermek istediği" değerlendirmesini yaptı.

Öte yandan Fransız araştırmacı haber sitesi Mediapart’ın dün yayımladığı ve Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un 2019’dan bu yana peruk kullandığına dair iddiaların yer aldığı haberi, ülkede gündem olmuştu. Gazete, haberi bugün sitesinden kaldırdı.

BAKMADAN GEÇME
Macron
HABER

Macron'dan Putin'in önerisine sert tepki! 'Kabul edilemez...'

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.