Mali'de feci kaza! Otobüs köprüden uçtu: 31 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mali'de feci kaza! Otobüs köprüden uçtu: 31 ölü

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Mali'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otobüs köprüden aşağıya düştü. Mali Ulaştırma Bakanlığı, feci kazada 31 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Mali'nin güneydoğusunda bir otobüsün köprüden düşmesi sonucu 31 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı. Kaza sonrası açıklama yağan Mali Ulaştırma Bakanlığı yaralıların çoğunun durumunun ağır olduğu belirtti. Otobüsün Burkina Faso'ya gittiği öğrenildi. 

OTOBÜS KÖPRÜDEN UÇTU

Kéniéba komününden Burkina Faso'ya gitmekte olan bir otobüs Bagoé Nehri üzerinden geçerken sürücüsünün kontrolünden çıkarak düştü. Katliam gibi kazada 31 kişi canından oldu, 10 kişi de yaralandı. 

BAKANLIK SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Ulaştırma Bakanlığı, sık sık meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili olarak sürücülere 'dikkatli ve tedbirli' olun uyarısında bulundu. 

Geçen haftada da bir otobüs ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 15 kişi ölmüş, 46 kişi de yaralanmıştı. Yoların kötü olduğu Mali de çok fazla trafik kazaları meydana geliyor. 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...