MI6 Başkanı'ndan MİT Başkanı Kalın'a tebrik: Bu kez doğru hesabı etiketleyerek 'hayırlı olsun' dedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MI6 Başkanı'ndan MİT Başkanı Kalın'a tebrik: Bu kez doğru hesabı etiketleyerek 'hayırlı olsun' dedi

DÜNYA Haberleri

İngiliz dış istihbarat teşkilatı MI6 Başkanı Richard Moore, MİT Başkanı olan İbrahim Kalın'ı etiketleyerek yayımladığı mesajda Kalın'ı tebrik etti ve 'Eski dostum İbrahim Kalın'ı MİT Başkanlığı'na atanmasından dolayı tebrik ediyorum.' dedi. Moore, önceki gün Dışişleri Bakanlığı'na getirilen Hakan Fidan için yayımladığı mesajında parodi bir hesabı etiketleyerek Fidan'ı tebrik etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yeni kabineyi açıklamış ve Dışileri Bakanlığı'na eski MİT Başkanı Hakan Fidan getirilmişti. Boş kalan MİT koltuğuna ise İbrahim Kalın'ın geleceği iddia edilmişti. Dün açıklanan kararla birlikte Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na İbrahim Kalın getirildi.

Birçok ülkeden tebrik mesajlarının yağdığı İbrahim Kalın'a bir tebrik mesajı ise İngiliz dış istihbarat teşkilatı MI6 Başkanı Richard Moore'dan geldi. Moore, Twitter hesabından, "Eski dostum İbrahim Kalın'ı MİT Başkanlığı'na atanmasından dolayı tebrik ediyor, birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlı olsun." paylaşımını yaptı.

https://twitter.com/ChiefMI6/status/1665841527334076417

BU KEZ DOĞRU HESABI ETİKETLEDİ

Paylaşımına Kalın'ı da etiketleyen Moore, daha önce Hakan Fidan'ı Dışişleri Bakanı olduğu için tebrik ettiği paylaşımında Fidan adına açılan sahte bir hesabı etiketlemesine işaret ederek, "Bunun parodi bir Twitter hesabı olmadığına inanarak." notunu düştü.

FİDAN'I TEBRİK ETMEK İSTERKEN PARODİ HESABI ETİKETLEMİŞTİ

Paylaşımına Kalın'ı da etiketleyen Moore, daha önce Hakan Fidan'ı Dışişleri Bakanı olduğu için tebrik ettiği paylaşımında Fidan adına açılan sahte bir hesabı etiketlemesine işaret ederek, "Bunun parodi bir Twitter hesabı olmadığına inanarak" notunu düştü.

https://twitter.com/ChiefMI6/status/1665444223301169152

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...