NATO zirvesinde Ukrayna lideri Zelenskiy yalnız kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
NATO zirvesinde Ukrayna lideri Zelenskiy yalnız kaldı

DÜNYA Haberleri

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta NATO liderleriyle birlikte toplu fotoğraf çekimi yapıldı Fotoğraf çekimi öncesinde Zelenskiy'nin tek başına beklemesi ve kimseyle konuşmaması dikkat çekti.

NATO zirvesi kapsamında toplu fotoğraf çekimine geçen dünya liderleri arasında Zelenskiy'nin yalnız kalmas dikkat çekti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, NATO Liderler Zirvesi kapsamında dün akşam verilen yemek programında toplu fotoğraf çekimi öncesinde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in yalnız kaldığı anlar dikkat çekti.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, NATO Liderler Zirvesi kapsamında dün akşam düzenlenen yemeğe eşi Olena Zelenska ile birlikte katıldı.

Yemek programında toplu fotoğraf çekimi öncesinde Zelenskiy'in yalnız kaldığı anlar dikkat çekti. Fotoğrafta liderlerin kendi aralarında sohbet ettiği, Zelenskiy'in ise tek başına kaldığı ve sıkıntılı bir yüz ifadesi ile etrafa baktığı görülüyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...