Ölüm döşeğindeki annesini geyik yavrusuyla sevindirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Ölüm döşeğindeki annesini geyik yavrusuyla sevindirdi

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Ölüm döşeğindeki annelerini mutlu etmek isteyen kız kardeşler, hastaneye getirdikleri geyik yavrusu ile hasta kadının yüzünü güldürdü.

Avustralya’da Lisa McDonald isimli kadının annesi, Melbourne’deki bir hastanede ölüm döşeğindeydi. Lisa ve kız kardeşi, ölmeden önce annelerini sevindirmek istedi. Annelerini en mutlu edecek şeyin çok sevdiği geyik yavruları olduğuna karar veren kız kardeşler, çiftliğinde geyik besleyen Simone ve Chris çiftiyle temasa geçti.

PAYLAŞIM BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çift, bir geyik yavrusunu alarak 2,5 saat süren yolculuktan sonra hastaneye getirdi. Hasta yatağında geyik yavrusunu gören anne büyük sevinç yaşadı, yavruyu okşadı. Annesinin hasta odasında yaşadığı sevinci Facebook’ta paylaşan Lisa, “Annem Amerikan animasyon filmi Bambi’yi çok severdi. Evinin her tarafı Bambi heykelleriyle dolu. Yataktayken de üzerinde Bambi tişörtü vardı” ifadesini kullandı.

Paylaşım büyük ilgi görürken bazı kullanıcılar videoyu gözyaşları içinde seyrettiklerini ifade ettiler.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...