Pakistan Başbakanı Anvarul Hak Kakar Davos'u terk etti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Pakistan Başbakanı Anvarul Hak Kakar Davos'u terk etti

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Pakistan'dan gelen açıklamaya göre Başbakan Anvarul Hak Kakar, Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nu terk etti. Bu ani kararın, İran sınırındaki gelişmeler üzerine olduğu düşünülüyor.

​​​​​​​Pakistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mümtaz Zehra Beluç, Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak için İsviçre'nin Davos kasabasında bulunan Başbakan Anvarul Hak Kakar'ın ve Uganda'da bulunan Dışişleri Bakanı Celil Abbas Jilani'nin yaşanan gelişmeler üzerine ziyaretlerini yarıda keserek ülkeye döneceklerini kaydetti.

PAKİSTAN'DAN İRAN'A MİSİLLEME

Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Beluçistan eyaletinde "teröristlerin saklandıkları yerlere" yönelik son derece koordineli ve özel hedefli bir dizi hassas askeri saldırı düzenlendiğini açıklamıştı.

Açıklamada, Sistan-Belucistan eyaletinde "teröristlerin saklandıkları yerlere" yönelik bir dizi hassas askeri saldırı gerçekleştirildiği belirtilerek istihbarata dayalı operasyon sırasında çok sayıda "teröristin" öldürüldüğü bildirilmişti.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...