Prigojin hakkında dikkat çeken iddia! Rus analist 'Ölümden kurtuldu' diyerek saklandığı yeri açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Mail
- Güncelleme:
Prigojin hakkında dikkat çeken iddia! Rus analist 'Ölümden kurtuldu' diyerek saklandığı yeri açıkladı

DÜNYA Haberleri  / Daily Mail

Rusya'da paralı asker grubunun lideri Prigojin hakkında iddiaların ardı arkası kesilmezken bu kez de Rus analist tarafından ortaya atılan bir iddia dikkat çekti. Önceki ay Moskova yakınlarında özel jetinin düşürülmesi sonucu hayatını kaybeden Prigojin'in ölmediğini belirten Rus analist, sağlıklı olduğunu iddia ederek Wagner liderinin Venezuela'da saklandığını iddia etti.

Rusya’da şüpheli bir uçak kazasında hayatını kaybettiği açıklanan Wagner lideri Yevgeni Prigojin ile ilgili iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Rusya'da başlattığı askeri kalkışma sonrası gündeme bomba gibi düşen Wagner, Prigojin önderliğinde Moskova'ya doğru yol almıştı.

Wagner birlikleri, kısa süre sonrası teslim olmuş ve Belarus'ta konuşlandırılmıştı. Rus lider Putin'in başlattığı hareket için Prigojin'den intikam alacağı iddiaları ortaya atılmıştı.

PRİGOJİN NEREDE SAKLANIYOR?

Daily Mail'de yer alan habere göre 24 Ağustos'ta  Prigojin'in de içinde olduğu özel jet, Moskova yakınlarındaki Tver bölgesinde düşmüştü. Kaza sonrası Rus yetkililer uçağın içerisinde Prigojin'in olduğu teyit etmişti. Rus siyasi analist ve akademisyen Dr. Valery Solovey, Prigojin hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Solovey, Prigojin'in Moskova yakınlarında uçağının düşmesi sonrası ölümden kurtulduğunu şu anda Venezuela'da saklandığını iddia etti. Rus akademisyen, Prigojin'in ölmediğini ileri sürerek Venezuela'ya bağlı Margarita Adası'nda saklandığını belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...