Rus sporcu, Zuckerberg ile kafes dövüşüne hazırlanan Musk'ın 'koçluk' teklifini reddetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rus sporcu, Zuckerberg ile kafes dövüşüne hazırlanan Musk'ın 'koçluk' teklifini reddetti

DÜNYA Haberleri

Elon Musk ile Mark Zuckerberg kafes dövüşüne çıkacak mı? Her şeyin bir şakadan ibaret olduğu düşünülürken, yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Musk'ın koçluk yapması için teklifte bulunduğu sporcu, teklifi geri çevirdi.

Rus karma dövüş sanatları sporcusu Khabib Nurmagomedov, eski adı Twitter olan X sosyal medya platformunun sahibi Elon Musk’ın, Meta Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg ile yapacakları 'kafes dövüşü' öncesi eğitim talebini reddetti.

​Anadolu Ajansı'nın Rusya'ya ait TASS haber ajansından edindiği bilgiye göre, adının açıklanmasını istemeyen bir kaynak, Musk'ın Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşü öncesinde eğitim vermesi için Nurmagomedov’dan koçluk talep ettiğini ileri sürdü. 

Sporcu Nurmagomedov, Musk’ın talebini reddetmesinin nedeninin "prensip meselesi" olduğunu belirtti.

Kaynaklar, Nurmagomedov’ın spor ve koçluk kariyerini tamamladığını ve Musk için kararından geri dönmeyeceğini kaydetti.

KAFES DÖVÜŞÜ İÇİN TARİH BELİRLENEMEDİ

Musk, Zuckerberg'e 'Threads' adı verilen 'Twitter alternatifi, metin tabanlı bir platform kuracağı' yönündeki haberlerin ardından dövüş için meydan okumuş, Zuckerberg de 22 Haziran'da yaptığı sosyal medyadaki paylaşımında, kafes dövüşü teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.

İki milyarder kafes dövüşü için tarih de ayarlayamadı. Zuckerberg, Elon Musk ile kafes dövüşüne çıkmak için 26 Ağustos gününü teklif ettiğini ancak Musk'ın bu tarihi onaylamadığını söylüyor. 

(Kaynak: Anadolu Ajansı) 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...