Rusya'da pedofili suçluları için çocuk alanlarına erişim yasaklandı

Rusya'da pedofili suçluları için çocuk alanlarına erişim yasaklandı
Başlık ResmiRusya'da pedofili suçlulari için çocuk alanlarina erisim yasaklandi

Rusya'da pedofili suçundan hüküm giyenlerin okul ve oyun alanlarına girmesi yasaklandı.

Kaydet
|

Rusya Devlet Başkanı Putin, pedofili suçundan hüküm giyenlerin okullara ve oyun alanlarına girmesi yasaklayan yasayı imzaladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, çocukların cinsel dokunulmazlığına karşı suç işleyen hükümlülerin eğitim kurumlarının yanı sıra çocuklara ait oyun ve spor alanlarına girmesini yasaklayan yasayı imzaladı.

Yeni yasaya göre çocukların cinsel dokunulmazlığına karşı işlenen bir suçtan dolayı kesinleşmiş veya kesinleşmemiş bir mahkumiyeti bulunan gözetim altındaki kişiler, çocukların bulunduğu eğitim, tıp, kültür, sanatoryum-tatil ve fiziksel kültür ve spor kuruluşlarına giremeyecekler. Bu kişiler ayrıca çocuk oyun alanlarını ve spor sahalarını da ziyaret edemeyecekler.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.