Ukrayna lideri Zelensky'den darbe için ilk açıklama: "Rusya kendi kendini yok ediyor!"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ukrayna lideri Zelensky'den darbe için ilk açıklama: "Rusya kendi kendini yok ediyor!"

DÜNYA Haberleri

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky Wagner Grup lideri Yevgeni Prigozhin'in Rusya'da darbe girişimine ilişkin ilk açıklamayı yaptı.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky Wagner Grup lideri Yevgeni Prigozhin'in Rusya'da darbe girişimine ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Zelensky, "Kötülük yolunu seçen herkes kendini yok eder" diyerek Rusya'nın kendi kendini yok ettiğini söyledi.

UKRAYNA'DA SAVAŞ SÜRDÜKÇE RUSYA'DA KAOS BİTMEZ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zelensky, Rusya'nın Ukrayna topraklarına saldırdığı sürece daha çok kaos ve acıyla karşı karşıya kalacağını vurguladı. Zelensky şunları söyledi:

"Kötülük yolunu seçen herkes kendini yok eder. Başka bir ülkenin hayatını mahvetmek için askerler gönderir ve onların kaçmalarını ve ihanet etmelerini engelleyemez. Rusya, askerlerini ve paralı askerlerini topraklarımızda ne kadar uzun süre tutarsa, ileride kendisi için o kadar çok kaos, acı ve sorunla karşılaşacak" ifadelerini kullandı.

Ukrayna lideri Zelensky'den darbe için ilk açıklama:

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...