Yunanistan’daki ‘terör yuvası’ Lavrion kampı boşaltıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yunanistan’daki ‘terör yuvası’ Lavrion kampı boşaltıldı

DÜNYA Haberleri

Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında bulunan, Türkiye'nin 'terör yuvası' olarak gördüğü Lavrion Kampı'nın boşaltıldı.

Türkiye ile Yunanistan arasında 6 Şubat'taki şiddetli depremlerin ardından başlayan ılımlı hava devam ederken Yunan kanadından bir olumlu hamle daha geldi.

LAVRİON BOŞATILDI

Anadolu Haber Ajansı’nın haberine göre; Yunan Polis Teşkilatı (ELAS) tarafından yapılan açıklamada, kampta kalan 53 kişinin Göç ve İltica Bakanlığına ait başka yerleşkelere taşındığı belirtildi.

Açıklamada, 1947'de inşa edilmiş kampın yapılarının kötü durumda olması nedeniyle boşaltıldığı, taşınma sırasında sorun yaşanmadığı kaydedildi.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BARINAĞIYDI

Atina'nın güneydoğusundaki küçük liman kenti Lavrion'da terör örgütü PKK/YPG'yi simgeleyen bez parçalarının ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterlerinin asılı olduğu, Yunan Kızılhaçı tarafından desteklenen göçmen kampında Yunanistan'a sığınan bazı terör örgütü yandaşlarının yıllardır barındığı biliniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...