Araç sahipleri dikkat! LPG’ye zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak

Düzenleyen:
Araç sahipleri dikkat! LPG’ye zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak

EKONOMİ Haberleri

Gelen son dakika bilgisine göre, Otogazın (LPG) litre satış fiyatı bu gece yarısından itibaren 63 kuruş artacak. LPG’ye gelen zam, bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak.

Brent petrolün varil fiyatındaki dalgalı seyir akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Araç sahipleri tarafından yakından takip edilen benzin ve motorin fiyatlarında sıcak gelişme yaşandı. Gelen son dakika bilgisine göre LPG’ye 63 kuruş zam geldi. Pompa fiyatlarına yansıyacak zam, bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Peki LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatları ne kadar oldu? İşte gelen zamla birlikte güncel otogaz fiyatları…

LPG’YE ZAM! 

Fiyat artışının ardından otogazın litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 11,48 liradan 12,11 liraya, Ankara’da 11,36 liradan 11,99 liraya, İzmir’de ise 11,35 liradan 11,98 liraya yükselecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...