Ne altın ne gümüş ne dolar! İslam Memiş en karlı yatırım aracını açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ne altın ne gümüş ne dolar! İslam Memiş en karlı yatırım aracını açıkladı

Ekonomi Haberleri

Gram altın için yeni değerlendirmelerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2023-2024 yıllarında en karlı yatırım aracını açıkladı.

Altın, gümüş ve dolar öne çıkan yatırım araçları olarak görülürken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş “2023-2024 yılında dünyanın en çok konuşacağı bir yatırım aracı olacağını belirtmek isterim" diyerek yeni bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

NE ALTIN NE GÜMÜŞ NE DOLAR!

Twitter hesabından paylaşımda bulunan İslam Memiş, ‘Sizi bir yatırım aracı ile tanıştıracağım. Sözüm vardı. Deprem felaketi dolayısıyla erken açıklamak istedim. Dünyanın yeni gözdesi KOBALT (Co) olacak. Milletim bu fırsatı değerlendirmeli. 82 bin idi, 35.395’ten kapanış yaptı. 2023-2024’te dünya bunu konuşacak’ dedi.

Ne altın ne gümüş ne dolar! İslam Memiş en karlı yatırım aracını açıkladı

"EKRANLARDAKİ FİYATA ALDANAN DİKKAT ETMELİ"

Ekrandaki fiyatların yanıltıcı olduğu uyarısından bulunan İslam Memiş “Gram altın, ekranlarda bin 116 lira, serbest piyasalarda bin 1140 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Özellikle altın ve gümüşün gram fiyatlarındaki makas aralığı daha çok açılıyor. Ekranlardaki fiyata aldanan yine dikkat etmeli. Bu hafta ekranlarda bin 145 lira, serbest piyasalarda bin 170 lira seviyesini takip edeceğim. Buradan tekrar ons nedenli geri çekilme yaşanabilir. Ekranlarda bin 100 lira, serbest piyasalarda bin 125 lira destek seviyelerini takip edeceğim.” dedi.

DOLAR NE OLUR?

İslam Memiş, dolar ve euro için şu tahminleri yaptı “Dolar TL 18.85 ekranlarda. Serbest piyasalarda 19 lira üzerinde bir kur var. 19.10-14 aralığında dalgalanıyor. Euro TL kuru 20.14 ekranlarda. Serbest piyasalarda 20.35-41 aralığında. Makas aralığı geniş. Euro dolar paritesi 1.11'e kadar yükselmişti, oradan satış baskısı geldi. 1.07'ye kadar düşüş trendini beklemiştik. 1.0665. Aşağıda 1.0580 gibi bir alan var. Pariteyi takip eden arkadaşlarımızın da bu seviyelerin sonlarında. 1.0580-1.0650 bant aralıklarının fırsat sunduğunu düşünmekteyim. Yani euro dolar paritesi düşük.”

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...