Son Dakika! Araç sahipleri için bir kötü haber daha: Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son Dakika! Araç sahipleri için bir kötü haber daha: Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika haberi: Köprü ve otoyol geçişlerine yapılan zamların ardından Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Tünelden geçişlerde 27 TL artış yaşandı.

Son dakika haberi: Köprü ve otoyollara gelen zammın ardından araç sahiplerini üzecek zamlar peş peşe geliyor. Son olarak, İstanbul'da Asya ve Avrupa'yı karayoluyla bağlayan Avrasya Tüneli'nin geçiş ücretine de yüzde 51 zam yapıldığı açıklandı.

AVRASYA TÜNELİ'NDEN GEÇİŞ ZAMLANDI

Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş (ATAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre 25 Ekim (bugün) itibarıyla tünel geçiş ücretlerine zam geldi.  Zam sonrasında otomobiller için tek geçiş ücreti 53 TL'den 80 TL'ye çıktı. Minibüsler için 79.50 TL olan fiyat 120 TL’ye, motosikletler için 20.7 lira olan geçiş ücreti ise 31.2 TL'ye yükselecek.

https://twitter.com/avrasyatuneli/status/1717058412599763089

Öte yandan Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından dün köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldiği açıklandı. Zamla sonrasında 15 Temmuz Sehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti hafif ticari araclar için 8,5 TL'den 15 liraya çıktı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...