BIST
10575.39
%2.48
(255.43)
Dolar
32.2486
%-0.09
(-₺0.03)
Euro
35.0331
%-0.17
(-₺0.06)
Sterlin
40.8838
%-0.12
(-₺0.05)
Altın
2493.483
%0.9
(₺22.34)
Bitcoin
$66567
%1.83
Ethereum
$3088
%5.06
AVAX
36.9
%7.58
Ekonomi - Ekonomi
13 saat 28 dakika önce

İhlas Armutlu Tatil Köyü kariyer fuarına damga vurdu

Yalova’da düzenlenen Kariyer Fuarı’na İhlas Armutlu Tatil Köyü’nün açtığı stant damgasını vurdu. İhlas Armutlu Tatil Köyü’nün standı sektör temsilcileri ve öğrencilerden büyük ilgi gördü.
 - 98 milletten çalışana anayasa hazırlıyor"
13 saat 38 dakika önce

Yıldız Holding sosyal faydaya odaklanacak! 98 milletten çalışana anayasa hazırlıyor

Türkiye’den Hindistan’a, Çin’den Amerika’ya 98 farklı pasaporta sahip yaklaşık 80 bin çalışanları bulunduğunu belirten Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, Yıldız Holding Çalışma İlkeleri’nde sona gelindiğini söyledi.
 - 5G’li şahin gözü dünya arenasında 
13 saat 46 dakika önce

Vodafone’dan spora teknoloji desteği! 5G’li şahin gözü dünya arenasında 

Vodafone’un 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi Sultanlar Ligi’nin ardından Antalya’da oynanan Türkiye - Japonya maçı ile dünya arenasına çıktı. Şahin Gözü, verileri neredeyse sıfır gecikmeyle hem voleybol salonundaki LED ekranlarına hem de canlı yayına yansıtarak hakem kararlarına yardımcı oluyor.
 - Soma Avrupa’nın rüzgâr devi olacak
13 saat 53 dakika önce

Soma Avrupa’nın rüzgâr devi olacak! Polat Enerji, yenilenebilirde kapasiteyi katlayacak 

Yenilenebilir enerji sektöründe 756,2 megavat kurulu gücü bulunan Polat Enerji, kapasitesini 5 yılda 2 bin megavata çıkarmayı planlıyor. Polat Enerji CEO’su Cem Deniz, Avrupa’nın 7. büyük RES’i olan Soma’yı Avrupa’nın en büyük santrali yapmayı hedeflediklerini söyledi.
 - Kamuda “mali tedbir” dönemi
13 saat 59 dakika önce

Kamuda “mali tedbir” dönemi: ‘Adalet’te tasarruf 6 ay önce başladı!

Kamuda tasarruf dönemi Resmi Gazete'de yayımlanan kararla resmen başladı. Birçok bakanlık, bağlı birimlerine genelgelerle tedbirlere uyulmasını istedi. Adalet Bakanlığı ise tedbir almaya 6 ay önce başladı. Bakanlık eski model tüm araçlarını satarak ekonomiye kazandırdı.
 - Vize rantına son
14 saat 5 dakika önce

Vize rantına son! Aracı şirketlere giden milyarlar devlette kalacak

Bugüne kadar vize işlemlerinden 5,5 milyar lira gelir sağlayan aracı şirketler yasa gereği bunun yalnızca 1,1 milyarını hazineye bıraktı. Meclis komisyonunda kabul edilen teklifle vize işlemlerini bundan sonra Dışişleri Vakfı devralacak.
Ekonomi - Ekonomi
14 saat 9 dakika önce

Kriptoda haciz kalkıyor, hapis geliyor

Kripto varlıklarla ilgili kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Teklifle, kriptoda haciz kalkacak, kripto varlıkları zimmetine geçirenlere hapis cezası gelecek.
 - İnsanlık suçu işleyen İsrail zulme hemen son vermeli
14 saat 29 dakika önce

Konya’dan İslam dünyasına seslendiler: İnsanlık suçu işleyen İsrail zulme hemen son vermeli

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı ortak karar bildirisini okuyarak “İşlediği insanlık suçlarından İsrail’i şiddetle telin ediyor, uyguladığı zulme kayıtsız ve şartsız bir an önce son vermesi için çağrıda bulunuyoruz” dedi.
 - Kamuda yeni dönem resmen başladı
15 saat 47 dakika önce

Kamuda tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanan kamuda tasarruf tedbirleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
 - İETT 1 milyar lira daha borçlanacak
18 saat 56 dakika önce

İBB onay verdi, İstanbullular dikkat! İETT 1 milyar lira daha borçlanacak

İBB Meclisinde İstanbulluları yakından ilgilendiren bir karara daha imza atıldı. İBB, İETT'nin 1 milyar liralık iç borçlanma talebi onay verdi.
Sona Git
Döviz Çevirici