İş arayanlara müjde! TÜBİTAK yüksek maaşla KPSS'siz personel alıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
İş arayanlara müjde! TÜBİTAK yüksek maaşla KPSS'siz personel alıyor

Ekonomi Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

TÜBİTAK tarafından 4 Ekim tarihinde yapılan duyuruya göre KPSS şartsız personel alımı yapılacak. İşte ayrıntılar...

TÜBİTAK bünyesine Gebze ve Ankara illeri için personel alımları 1 iş yeri doktoru ve 2 teknik ve destek personel kadrolarında olacak.

İŞTE TÜBİTAK'IN ARADIĞI ŞARTLAR

İş yeri doktoru kadrosuna başvuru yapacak adayların Tıp Fakültesi mezunu olması, devlet hizmet yükümlülüğünü tamamlaması, 2 sene iş yeri hekim deneyimi olması şartlarını taşıması gerekiyor. 

Teknik ve Destek Personeli kadrosuna başvuru yapacak adayların Mühendislik, Teknik Eğitim Fakültesi, Fizik, Kimya, Biyoloji ya da İş Sağlığı ve Güvenliği lisans bölümlerinden mezun olması, en az 3 sene iş sağlığı ve güvenliği alanında tecrübesi olması ve yabancı dil bilmesi gerekmektedir.

İŞTE BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru süreci 25 Ekim tarihinde sona erecek. Başvurular resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Şahsen ve e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...